Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Judaskus
Judaskus
Annelien woont met haar man, baby en stiefdochter op een landgoed in Leeuwarden. Ze lijkt gelukkig, maar schijn bedriegt.Barbara is getrouwd met huisarts Mar... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
 »
 
 
 
 
 

In naam de vader
In naam de vader
 »
 
 
 
 
 

Zwarte leugens
Zwarte leugens
Ruby is een razendpopulaire vlogger. Sinds een aantal jaar blogt ze ook over cold cases waarbij ze de hulp van haar volgers inroept. Haar nieuwste zaak is de... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt z... »
 
 
 
 
 

De verleiding
De verleiding
Verleiding deel 6 - Het huis van de nacht

Dus jij dacht dat Zoey Redbird even een break zou nemen na de recente enerverende gebeurtenissen? Helaas zit dat e... »
 
 
 
 
 

Zoeter dan wraak
Zoeter dan wraak
Een lijk in een moeras, een onverwacht overlijden in een chique villa, onverklaarbare doden. Ongelukkige omstandigheden of kwade opzet? Hoe sluw moet je zijn... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken
De geheime informatie die Mara ontdekt brengt haar leven ernstig in gevaarTijdens een routineklus voor haar werk, ontdekt Mara de Wolff informatie die niet v... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
 »
 
 
 
 
 

In naam van de vader
In naam van de vader
Vlak voordat Francis van Foreest het prestigieuze Larense advocatenkantoor van zijn vader overneemt, begaat hij een grote fout die hij voor iedereen verzwijg... »