Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna's grote lenteboek
Anna's grote lenteboek
Buiten wordt het warmer enschijnt het zonnetje weer vaker.De natuur kleurt groen en is vol leven.Vogels en andere dieren krijgen kleintjes,het gras groeit en... »
 
 
 
 
 

Anna bij de kapper
Anna bij de kapper
Een vrolijk verhaal over een afspraak bij de kapper. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Vandaag gaat Anna met papa naar d... »
 
 
 
 
 

Anna maakt ruzie
Anna maakt ruzie
Een herkenbaar verhaal over ruziemaken en het weer goedmaken. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema. Anna en haar broertje Lar... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en haar nieuwe laarzen
Heksje Mimi en haar nieuwe laarzen
Heksje Mimi krijgt mooie nieuwe laarzen.<br/>Ze is er heel blij mee<br/><br/>en probeert de laarzen meteen uit.<br/>Als Mimi over de wei van Bella de koe vli... »
 
 
 
 
 

Goudlokje
Goudlokje
Een warme en originele versie van het klassieke sprookje over Goudlokje en de drie beren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.Midden in het bos staat een gezellig ber... »
 
 
 
 
 

Niet slaan Anna!
Niet slaan Anna!
Anna heeft twee handjes.Met haar handen kan Anna heel veel:zwaaien, eten, fietsen, helpen met opruimen …Maar soms wordt Anna boos.Dan slaan haar handen, of... »
 
 
 
 
 

Stickerboek
Stickerboek
 »
 
 
 
 
 

Anna op de kermis
Anna op de kermis
Vandaag komt opa Anna halenom samen naar de kermis te gaan.Anna gaat een paar keer op de draaimolen,vist eendjes en mag een cadeautje kiezen.Daarna gaan opa ... »
 
 
 
 
 

Anna en haar lieve oma
Anna en haar lieve oma
Een herkenbaar verhaal over een lieve oma én een lieve Anna. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Anna gaat logeren bij oma.... »