Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna in het ziekenhuis
Anna in het ziekenhuis
Anna gaat naar het ziekenhuis. Daar zal een dokter haar oortjes opereren. Anna mag de hele dag niks eten of drinken. In het ziekenhuis is er een lieve verple... »
 
 
 
 
 

Pino gaat in bad
Pino gaat in bad
 »
 
 
 
 
 

Anna is jarig
Anna is jarig
Vandaag is het een heel speciale dag. Anna is jarig. Ze viert haar verjaardag op school.Samen met mama bakt ze een verjaardagscake om te trakteren.In de klas... »
 
 
 
 
 

Naar de creche
Naar de creche
Ik ga naar de crèche! In dit boekje staat hoe het elke dag met me gaat. Hoe ik ’s nachts heb geslapen en ’s morgens ben opgestaan. Wanneer ik heb ontbeten... »
 
 
 
 
 

Zomer zoekboek
Zomer zoekboek
Met dit grote zoekboek zal geen enkele kleuter zich in de zomervakantie vervelen.Hoera! De zomer komt eraan! In de zomer is er zo veel te beleven: we hebben ... »
 
 
 
 
 

Bang Boos Blij
Bang Boos Blij
 »
 
 
 
 
 

Anna en de kerstboom
Anna en de kerstboom
Een plezierig verhaal vol gezellige kerstdrukte. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema. Binnenkort is het Kerstmis. Papa ... »
 
 
 
 
 

Vertelplaten
Vertelplaten
Voorlezen aan een groep kinderen wordt nu nog leuker met de vertelplaten van de leukste Anna titels van Kathleen Amant. Terwijl de kinderen naar de grote pre... »