Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bang Boos Blij
Bang Boos Blij
 »
 
 
 
 
 

Baby programma
Baby programma
Babyrsquos houden van contrasterende kleuren. Maar ze houden ook van voorwerpen die verborgen zitten en dan plots opduiken. In deze boekjes komen beide zaken... »
 
 
 
 
 

Een heel jaar muziek met Anna
Een heel jaar muziek met Anna
In een jaar maakt Anne van alles mee: de seizoenen komen en gaan, feestdagen en leuke momenten geven haar leven kleur. En al die tijd is Anna dol op muziek. ... »
 
 
 
 
 

Anna en Konijn
Anna en Konijn
Anna is alleen. En dat is niet fijn. 'Konij-ijn!' roept Anna. 'Waar ben je?! Lig je misschien onder het bed?' Als Anna haar knuffel terugvindt, kunnen ze sam... »
 
 
 
 
 

Woordjes leren
Woordjes leren
Kleine Handjes. Met dit boek leert uw kind samen met Daan een heleboel nieuwe woordjes.... »
 
 
 
 
 

De turnles
De turnles
Een vrolijk en springerig verhaal over de turnles op school. Vol spelende, rennende en klimmende kinderen. Voor turnwonders vanaf 3 jaar.Joepie! Het is donde... »
 
 
 
 
 

Niet bijten, Anna!
Niet bijten, Anna!
Anna heeft veel tandjes. Wel twintig. Die gebruikt ze om te eten. En als Anna lacht, zie je ze allemaal. Maar soms is Anna boos. Dan willen de tandjes bijten... »
 
 
 
 
 

Anna bij de bakker
Anna bij de bakker
Mama en Anna gaan nog even naarde bakker, anders is er morgen geen broodom mee naar school te nemen.Hmm, wat ruikt het lekker in de bakkerij!En wat bakt de b... »