Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kiekeboe!
Kiekeboe!
Kiekeboe! Ben je nog wakker? <br/>Wie verstopt zich onder de deken?<br/>Ik zie twee oortjes.<br/>Van wie zouden die zijn?<br/>Raad mee en kijk of er nog iema... »
 
 
 
 
 

Anna en de oppas
Anna en de oppas
Een vrolijk verhaal over een eerste avondje met de oppas. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Vanavond gaan mama en papa spo... »
 
 
 
 
 

Anna in het circus
Anna in het circus
Een grappig verhaal over Anna en het circus. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Het is circus in het dorp! Anna gaat same... »
 
 
 
 
 

Anna bij de kapper
Anna bij de kapper
Vandaag gaat Anna met papa naar de kapper. Het haar van Anna moet dringend geknipt worden. In de kapperszaak moeten ze even wachten. Dan is Anna aan de beur... »
 
 
 
 
 

Kindje kijken
Kindje kijken
Kindje Kijken »
 
 
 
 
 

Anna en haar potje
Anna en haar potje
Vandaag wil Anna na het bad geen luier om.Ze wil op het potje leren gaan.Mama pakt een onderbroekje voor Annaen zet het potje klaar.Op het potje gaan lukt na... »
 
 
 
 
 

Lewis woont in twee huizen
Lewis woont in twee huizen
Een gevoelig, eenvoudig en realistisch prentenboek over een echtscheiding. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Lewis heeft e... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en de baby
Heksje Mimi en de baby
'Dit is mijn broertje Finn,' glundert heksje Ella. Wat is hij schattig! Heksje Mimi en Roosje kijken met grote ogen naar de heksenbaby. 'Willen jullie even o... »
 
 
 
 
 

Anna poetst haar tanden
Anna poetst haar tanden
Anna is moe. Ze gaat naar bed.Maar eerst moet ze haar tanden nog poetsen.Anna pakt haar tandenborstel en mama doet er speciale peutertandpasta op.Dan kan het... »