Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niet huilen, Anna
Niet huilen, Anna
Een herkenbaar verhaal over huilen en leren emoties op een juiste manier te uiten. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Mama ... »
 
 
 
 
 

Vrolijk Pasen!
Vrolijk Pasen!
Een vrolijk verhaal vol verstopte paaseitjes. Om van te smullen! Voor paashaasjes vanaf 4 jaar.<br/><br/>Het is Pasen. Maar ... de paasmandjes zijn nog leeg!... »
 
 
 
 
 

Bedtijd
Bedtijd
Het kindje in dit boekje is moe.Maar voor het gaat slapen, moet het nog heel veel doen.Kijk je mee?Sla het flapje om en ... welterusten!Een vrolijk boekje me... »
 
 
 
 
 

Grote Anna en de wiebeltand
Grote Anna en de wiebeltand
Een herkenbaar en geruststellend boek over de eerste losse tand, met achterin informatie over mondhygiëne en de tandwisseling. Voor wiebelaars vanaf 5 jaar.... »
 
 
 
 
 

Kiekeboe!
Kiekeboe!
Kiekeboe! Ben je nog wakker? <br/>Wie verstopt zich onder de deken?<br/>Ik zie twee oortjes.<br/>Van wie zouden die zijn?<br/>Raad mee en kijk of er nog iema... »
 
 
 
 
 

Wannes gaat naar school
Wannes gaat naar school
Het is voor kleine Wannes de eerste dag in de kleuterschool! Kijk mee wat hij allemaal doet en leert.Dit vrolijke prentenboek kun je gebruiken om je peuter o... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi wil graag winnen
Heksje Mimi wil graag winnen
Heksje Mimi doet mee aan de sportwedstrijd op school. Spinnen vangen, bezemvliegen, zaklopen: ze wil alle spelletjes winnen. Roosje moet aangemoedigd worden.... »
 
 
 
 
 

Anna viert carnaval
Anna viert carnaval
Een vrolijk verhaal over het vieren van carnaval. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Vandaag is het carnaval. Anna is ve... »