Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heksje Mimi en de baby
Heksje Mimi en de baby
'Dit is mijn broertje Finn,' glundert heksje Ella. Wat is hij schattig! Heksje Mimi en Roosje kijken met grote ogen naar de heksenbaby. 'Willen jullie even o... »
 
 
 
 
 

Anna met oma en opa aan zee
Anna met oma en opa aan zee
Anna zit in de auto bij oma en opa.Ze rijden naar hun vakantiehuisje aan zee.Daar blijven ze een paar dagen logeren.Anna verveelt zich geen moment op het str... »
 
 
 
 
 

Dieren stickerpret
Dieren stickerpret
In dit stickerboek staan zestien mooie tekeningen. Uw kind zoekt de stickers die bij elke plaat horen en plakt ze er dan op. Daarna kan uw kind de tekening m... »
 
 
 
 
 

Fiestveirken
Fiestveirken
 »
 
 
 
 
 

Anna heeft luisjes
Anna heeft luisjes
Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.<br/>Maar hoe meer ze krabt, hoe meer het jeukt.<br/>Anna heeft luisjes. <br/>Dat zijn kleine beestje in je h... »
 
 
 
 
 

Anna's grote winterboek
Anna's grote winterboek
Ontdek de winterse wereld van Anna.Buiten is het koud. Het vriest en, ja hoor,dit jaar valt er ook sneeuw. Geweldig!Zo koud en donker als het buiten is,zo wa... »
 
 
 
 
 

Ik help papa
Ik help papa
<p>In de reeks Kleine Handjes magneetboekjes deed <em>Ik help mama</em> het erg goed. Om de balans in evenwicht te houden is er nu ook <em>Ik help papa</em>.... »
 
 
 
 
 

Anna in het bejaardenhuis
Anna in het bejaardenhuis
Een mooi en nuttig boek over een bezoekje aan het bejaardenhuis. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Anna en mama zijn in ... »