Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna poetst haar tanden
Anna poetst haar tanden
Anna is moe. Ze gaat naar bed.Maar eerst moet ze haar tanden nog poetsen.Anna pakt haar tandenborstel en mama doet er speciale peutertandpasta op.Dan kan het... »
 
 
 
 
 

Speel memo met Anna
Speel memo met Anna
Anna is het hoofdpersonage in een reeks herkenbare peuterboeken. Clavis Uitgeverij maakt rond Anna nu ook educatieve spelmaterialen, <br/>die het denkvermoge... »
 
 
 
 
 

Bij Anna in de straat
Bij Anna in de straat
Anna is haar knuffel Konijn kwijt! Samen met mama gaat ze op zoek bij alle vriendjes in de straat. Zoek je mee? Bij iedereen mag Anna even binnen kijken. Elk... »
 
 
 
 
 

Rik het bange spookje
Rik het bange spookje
<p>Er was eens een klein spookje. Zijn naam was Rik. Samen met zijn broers woonde hij in een groot en oud huis. Omdat hij zo vaak bang was, noemden ze hem we... »
 
 
 
 
 

Anna en haar broertje
Anna en haar broertje
Mama heeft het erg druk. Gelukkig is Anna er om haar te helpen. Ze is een lieve grote zus voor haar broertje Lars. Terwijl mama kookt, spelen ze gezellig sam... »
 
 
 
 
 

Milan op het potje vertelplaten
Milan op het potje vertelplaten
Voorlezen voor een groep kinderen wordt nog leuker met deze platen. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst aan de acht... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas zoekboek
Sinterklaas zoekboek
- Een fris en toegankelijk zoekboek voor kleuters- Lekker groot formaat: ideaal voor in de klasGluur binnen bij de Sint en zijn ondeugende Pieten.In dit boek... »