Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna en de herfst
Anna en de herfst
Een vrolijk en leerrijk verhaal over een avontuurlijke herfstdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.De blaadjes vallen v... »
 
 
 
 
 

Anna bij de tandarts
Anna bij de tandarts
Anna gaat met papa naar de tandarts. Samen met Konijn mag ze in de hoge stoel zitten. De tandarts legt uit wat ze met het spiegeltje en het haakje gaat doen.... »
 
 
 
 
 

Lou viert carnaval
Lou viert carnaval
Het is carnaval op school. Lou is verkleed als indiaan. Op de speelplaats zijn bijna alle kinderen verkleed. Lou ziet een fee, een bij, een piraat en een kik... »
 
 
 
 
 

Pino gaat in bad
Pino gaat in bad
 »
 
 
 
 
 

Konijn knuffelpop
Konijn knuffelpop
Een zacht knuffelvriendje met lange oren. Precies zoals Anna heeft!Spelen en leren met je lievelingspersonagesVoor jonge kinderen is het leven één grote on... »
 
 
 
 
 

Anna en de zomer
Anna en de zomer
Het is zomer.De zon schijnt en buiten is het lekker warm.Vrolijk huppelt Anna door de tuin op haar sandalen.Anna is dol op de zomer.Met haar broertje Lars sp... »
 
 
 
 
 

Mijn bedtijdkalender
Mijn bedtijdkalender
Mijn bedtijdkalender is een kalender van Anna voor jou.Samen met Anna leer je stap voor stap alles wat je moet doen voor je naar bed gaat.Opruimen, je tandje... »
 
 
 
 
 

Anna en haar lieve opa
Anna en haar lieve opa
Een herkenbaar over een lieve opa én een lieve Anna. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.En Anna gaat op pad met opa. Ze be... »
 
 
 
 
 

Anna en de lente
Anna en de lente
Een vrolijk en leerrijk verhaal over een stralende lentedag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.De zon schijnt heerlijk v... »