Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De race
De race
<p>Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voor... »
 
 
 
 
 

De kaper
De kaper
Wanneer de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken op weg naar Libië met een vliegtuig neerstort, huurt de CIA kapitein Juan Cabrillo in om haar op te s... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
<p>Midden op de Indische Oceaan is een onderzoeksschip van de National Underwater and Marine Agency (NUMA) bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het n... »
 
 
 
 
 

De smokkelaar
De smokkelaar
Het is 1920, ondanks de drooglegging wordt er volop drank gesmokkeld. Als Isaac Bells beste vriend Joseph Van Dorn gewond raakt tijdens een achtervolging op ... »
 
 
 
 
 

Grenzeloze hebzucht
Grenzeloze hebzucht
Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team on... »
 
 
 
 
 

Dood op de Zwarte Zee
Dood op de Zwarte Zee
Een wanhopige poging in 1917 om de rijkdom en macht van het Romanov-rijk te behouden. Een bommenwerper uit de Koude Oorlog met een dodelijke lading. Mysterie... »
 
 
 
 
 

Zero Hour
Zero Hour
<p>EEN KURT AUSTIN THRILLER

Een brandende helikopter crasht in het Sydney Opera House en Kurt Austin wordt hals over kop ingezet om een wereldwijde catastro... »
 
 
 
 
 

De pijl van Poseidon
De pijl van Poseidon
<p>PIJL VAN POSEIDON - EEN DIRK PITT THRILLER </p><p>De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeër, gebouwd met z... »
 
 
 
 
 

De dief
De dief
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!

Begin 20e eeuw ergens op de Atlantische Oceaan. Privédetective Isaac Bell maakt s... »