Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Operatie Dragon
Operatie Dragon
Zwarte Beertjes. Japan is nu de leidende natie. In Amerika maken de Japanners steeds meer de... »
 
 
 
 
 

De spion
De spion
<p>Een wervelende thriller van de koning van de bloedstollende avonturen!</p><p>Het is het jaar 1908. De internationale spanningen lopen hoog op en een werel... »
 
 
 
 
 

Schokgolf
Schokgolf
 »
 
 
 
 
 

Schokgolf
Schokgolf
<p>Dirk Pitt en zijn numa-team ontdekken de oorzaak van een aantal grote natuurrampen. Er worden enorme akoestische golven opgewekt door de diamantholding va... »
 
 
 
 
 

Spookschip
Spookschip
Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? H... »
 
 
 
 
 

Het Keltische Rijk
Het Keltische Rijk
NUMA-directeur Dirk Pitt raakt betrokken bij een internationaal mysterie dat alles en iedereen in zijn omgeving zal bedreigen. Pitt reist af naar Schotland, ... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Kurt Austin gaat ... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
<p>Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrup... »
 
 
 
 
 

Het blauwe goud
Het blauwe goud
Professor Francesca Cabral is op weg naar een conferentie in Rio om een sensationele ontdekking wereldkundig te maken. Haar vliegtuig wordt gekaapt door terr... »
 
 
 
 
 

Bedreigde berging
Bedreigde berging
 »