Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Poolstorm
Poolstorm
<p>Een poolverschuiving is een verschijnsel dat in het verleden al vaker is voorgekomen. Vogels en dieren worden erdoor gedesoriĆ«nteerd en het ontregelt e... »
 
 
 
 
 

De saboteur
De saboteur
De directie van de spoorwegmaatschappij is ten einde raad en huurt de vermaarde detective Isaac Bell in. Hij ontdekt al snel dat een saboteur, die zichzelf d... »
 
 
 
 
 

Grenzeloze hebzucht
Grenzeloze hebzucht
Nadat een explosie in de Golf van Mexico drie booreilanden vernietigt, wordt Kurt Austin ingeschakeld om te onderzoeken wat er is misgegaan. Het NUMA-team on... »
 
 
 
 
 

Storm in Havana
Storm in Havana
<p>EEN DIRK PITT THRILLER

Dirk Pitt maakt op de Caribische Zee jacht op een bende schurken die een milieuramp lijkt te ontketenen als gevolg van onderwatere... »
 
 
 
 
 

Het blauwe goud
Het blauwe goud
 »
 
 
 
 
 

De stille zee
De stille zee
<p>7 december 1941: vier broers doen op een klein eiland net buiten de kust voor Washington een buitengewone ontdekking. Alleen het nieuws over Pearl Harbor ... »
 
 
 
 
 

Duik in het duister
Duik in het duister
Amerika is bijna failliet. De energiebronnen zijn uitgeput en de economie balanceert op de rand van de afgrond. Het land lijkt ten dode opgeschreven. <br/>Ee... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Kurt Austin gaat ... »
 
 
 
 
 

De navigator
De navigator
Jaren geleden is er uit het museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekendstaat als de Navigator, en sommigen zijn tot alles bereid om het in h... »