Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dodelijk tij
Dodelijk tij
 »
 
 
 
 
 

Sahara
Sahara
Classic Dirk Pitt adventure, where the adventurer is drawn to the... »
 
 
 
 
 

Het Keltische Rijk
Het Keltische Rijk
NUMA-directeur Dirk Pitt raakt betrokken bij een internationaal mysterie dat alles en iedereen in zijn omgeving zal bedreigen. Pitt reist af naar Schotland, ... »
 
 
 
 
 

Zero Hour
Zero Hour
<p>EEN KURT AUSTIN THRILLER

Een brandende helikopter crasht in het Sydney Opera House en Kurt Austin wordt hals over kop ingezet om een wereldwijde catastro... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
<p>Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrup... »
 
 
 
 
 

Trojaanse Odyssee
Trojaanse Odyssee
De twee kinderen van Dirk Pitt, zeebiologe Summer en scheepswerktuigbouwkundige Dirk junior, zijn voor de kust van Nicaragua aan het werk in het onderwaterst... »
 
 
 
 
 

Reis van de farao's
Reis van de farao's
In 1074 v.C. verdwijnen schatten uit de graven van Egyptische farao's. In 1927 raakt een roekeloze Amerikaanse piloot vermist tijdens een transcontinentale v... »
 
 
 
 
 

Spookschip
Spookschip
Kurt Austin ontwaakt na een levensgevaarlijke reddingsmissie op een zinkend jacht, waaruit hij maar net heeft kunnen ontsnappen. Wat is er precies gebeurd? H... »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
<p>Hard toe aan een paar dagen rust, neemt Dirk Pitt zijn intrek in een huisje aan het Orion-meer in de staat Washington. Maar wat een ontspannende vakantie ... »
 
 
 
 
 

De smokkelaar
De smokkelaar
Het is 1920, ondanks de drooglegging wordt er volop drank gesmokkeld. Als Isaac Bells beste vriend Joseph Van Dorn gewond raakt tijdens een achtervolging op ... »