Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Duivelsadem
Duivelsadem
<p>Een wetenschappelijke doorbraak om de opwarming van de aarde te keren, een reeks onverklaarbare dodelijke ongevallen in Brits-Columbia, een golf internati... »
 
 
 
 
 

De navigator
De navigator
<p>Jaren geleden is er uit een museum in Bagdad een oud Fenicisch beeld gestolen dat bekend staat als de Navigator. Er blijken mensen te zijn die er alles aa... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het afnemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het... »
 
 
 
 
 

Duivelspoort
Duivelspoort
<p>Een Japans vrachtschip vliegt voor de kust van de Azoren in brand. Als piraten het brandende wrak willen plunderen explodeert hun schip. Wat is er aan de ... »
 
 
 
 
 

Poorten van Hades
Poorten van Hades
<p>Tijdens de eerste reis van het luxe cruiseschip Emerald Dolphin breekt er plotseling brand uit. Spoedig daarna zinkt het schip. Wat is de oorzaak van deze... »
 
 
 
 
 

De gangster
De gangster
<p>1906, New York City: de Italiaanse misdaadgroep De Zwarte Hand maakt zich schuldig aan ontvoering, afpersing, brandstichting en moord. Wanneer een coaliti... »
 
 
 
 
 

Trojaanse Odyssee
Trojaanse Odyssee
Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nic... »
 
 
 
 
 

Zero hour
Zero hour
Een briljante maar knettergekke wetenschapper bedreigt de mensheid! Hij staat op het punt om met zijn helse machine een apocalyps van aardbevingen en scheure... »
 
 
 
 
 

De schat van Khan
De schat van Khan
Als Dirk Pitt bijna om het leven komt bij het redden van een olie-exploratieteam dat op het Russische Baikalmeer door een gigantische golf in de problemen ko... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
<p>Ook in deze actiethriller is Dirk Pitt de man die Amerika van de ondergang moet zien te redden. Samen met zijn NUMA-team gaat hij de strijd aan met corrup... »