Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schuld
De schuld
Senator Karl-Franz Passendorfer beleeft een huwelijkscrisis. Zijn vrouw geeft hem de schuld. Vanaf dan krijgt Passendorfer opeens ook van allerlei andere zak... »
 
 
 
 
 

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen als auteur. Hij schrijft de memoires van Wally, zijn celgeno... »
 
 
 
 
 

Salamander
Salamander
Salamander wordt in het voorjaar van 2013 op zondagavond dé nieuwe crimi-topreeks op één. Een scenario van Ward Hulselmans en een topcast (met Filip Peete... »
 
 
 
 
 

Starlet
Starlet
 »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge besluit na zestien jaar schrijverschap de pen neer te leggen. Bij het deleten van zichzelf stoot hij op een Facebookprofiel, gewijd aan ‘Bavo D... »
 
 
 
 
 

De stank
De stank
"Where there is the stink of shit, there's is the smell of being" - - Antonin ArtaudIn een wereld en een tijd niet ver hiervandaan ontdekken vijf verschillen... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Schoolmonsters
Schoolmonsters
Sonny gaat naar een nieuwe school. Hij is altijd al superslim geweest en ook nu is hij de slimste van de slimste van de klas. Zijn enige vriendin is Sara. Na... »