Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

STYX
STYX
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur RaphaĆ«l Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Stiletto Libretto
Stiletto Libretto
»
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Scam Alarm
Scam Alarm
'Niets is wat het lijkt. Niets zal ooit nog worden zoals het was.'<br/><br/>1956. Donnie is acht, net als zijn beste vriend Buddy. Samen proberen ze de verve... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Schiet niet te snel
Schiet niet te snel
gebaseerd op ware feiten. Wablieft. »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Een flitsende thriller met sprankelende dialogen frisse humor en een stevige dosis spanning Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix. Jimmy is wel een kleine cr... »
 
 
 
 
 

Slangenvanger
Slangenvanger
Ter hoogte van het oog van de mummie kwam een holle oogkas tevoorschijn. Het was donker. Duister. De grot van de dood. Het Grote Niets. Daarna begonnen de wi... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

Sus Octopus
Sus Octopus
Sus houdt niet van stilzitten. Hij wil altijd honderd dingen tegelijk doen. Zijn ouders worden er horendol van Op een morgen kan Sus zijn bed niet uit. Aan z... »