Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het geheim van Antarctica
Het geheim van Antarctica
Antarctica 1897.nbsp De Belgische expeditieleider Adrien Victor Joseph de Gerlache zet met de Belgica met zijn multiculturele crew koers naar Antarctica om a... »
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Speeltijd
Speeltijd
 »
 
 
 
 
 

Stand-In
Stand-In
Immigrant Jarek Simitz, ex-bokser en Olympisch kampioen gewichtheffen, heeft zich als Jack Storm in de jaren twintig in de stille films van Hollywood opgewer... »
 
 
 
 
 

Space rats
Space rats
'I feel fine. How about you?' - Yuri Gagarin tijdens zijn eerste ruimtevlucht'Space is hard.' - Richard Branson'The conquest of space is worth dying for.' - ... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

De sok
De sok
Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als ... »
 
 
 
 
 

Spookbloem
Spookbloem
Spookbloem »