Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Sus Octopus
Sus Octopus
Sus houdt niet van stilzitten. Hij wil altijd honderd dingen tegelijk doen. Zijn ouders worden er horendol van Op een morgen kan Sus zijn bed niet uit. Aan z... »
 
 
 
 
 

Scrabble man
Scrabble man
Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voo... »
 
 
 
 
 

De sciencefictionschrijver
De sciencefictionschrijver
het Romeinse rijk in verval onderneemt nog één poging om het opkomende christendom tot staan te brengen »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Superbeest!
Superbeest!
Stan is een stinkdier. Hij wil een echte superheld worden! Net als zijn vader.Die kan met zijn stank elk dier laten stikken. Maar Stan heeft een probleem. Hi... »
 
 
 
 
 

Schuwe kreten
Schuwe kreten
 »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Sfinx zonder gezicht
Sfinx zonder gezicht
Bavo Dhooge won als thrillerschrijver zowat alle prijzen die je kan winnen - vorig jaar nog de Hercule Poirotprijs. Hij vond het tijd voor iets nieuws: een n... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon. 'Ik begon door het zand te sloffen. Vanzelf werd ik een... zandloper. De... »