Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »
 
 
 
 
 

Skater in de mist
Skater in de mist
Win is een skater. En hij is een faker. Een oplichter. Hij verdient zijn zakgeld door zich voor te doen als een beginneling maar als er wordt gewed op zijn t... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Schaduw van de koning
Schaduw van de koning
30 jaar geleden overleed Leopold III na een turbulent leven. Succesauteur Bavo Dhooge schetst in deze historische en literaire thriller wat er aan de Konings... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge besluit na zestien jaar schrijverschap de pen neer te leggen. Bij het deleten van zichzelf stoot hij op een Facebookprofiel, gewijd aan ‘Bavo D... »
 
 
 
 
 

De stank
De stank
"Where there is the stink of shit, there's is the smell of being" - - Antonin ArtaudIn een wereld en een tijd niet ver hiervandaan ontdekken vijf verschillen... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon. 'Ik begon door het zand te sloffen. Vanzelf werd ik een... zandloper. De... »
 
 
 
 
 

Sand Bag
Sand Bag
'Als catcher deelde hij geen echte klappen uit, maar nu wel.''The art of living is more like wrestling than dancing.' - Marcus AureliusTank was niet zomaar e... »
 
 
 
 
 

Styx
Styx
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur Raphaël Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Sterke twijfels
Sterke twijfels
 »