Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

SMAK
SMAK
 »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Sick
Sick
In SICK schrijft Bavo Dhooge (of iemand die voor hem wil doorgaan) zijn huisarts brieven omdat zij hem niet meer wenst te behandelen wegens te veel ingebeeld... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaat deschoolbus kapot. In het bos vinden ze een boerderij, maar het is geen gewone bo... »
 
 
 
 
 

& Son
& Son
 »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen. Waarom niet als auteur? Hij schrijft de memoires van Wally,... »
 
 
 
 
 

Sparringpartners
Sparringpartners
 »
 
 
 
 
 

Slim
Slim
Slim 7 Slim is een slak.Iedereen denkt dat hij heel slim is.Hij is traag en denkt lang na.Hij zweet ook veel. Hij sleurt ook een heel huis op zijn rug meeOmd... »
 
 
 
 
 

De speler
De speler
In levendige scènes, vol regieaanwijzingen, beeldcitaten en uitspraken uit beroemde films, beschrijft Bavo Dhooge in een hila­rische stijl het tragikomisch... »