Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Springers
Springers
lsquoWelkom terug jongeheer Snow.rsquonbsp lsquoRustig aanrsquo zei de tweede assistent van het team.nbsp Ik bleef enkele seconden verdwaasd naar het plafond... »
 
 
 
 
 

STYX
STYX
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur RaphaĆ«l Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Schaduw van de koning
Schaduw van de koning
30 jaar geleden overleed Leopold III na een turbulent leven. Succesauteur Bavo Dhooge schetst in deze historische en literaire thriller wat er aan de Konings... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Zone stad Schizo
Zone stad Schizo
Op de Superman Rollercoaster van de Sinksenfoor in Antwerpen wordt het lijk gevonden van een onbekende jongen. De moordenaar heeft een handtekening achtergel... »
 
 
 
 
 

De stank
De stank
"Where there is the stink of shit, there's is the smell of being" - - Antonin ArtaudIn een wereld en een tijd niet ver hiervandaan ontdekken vijf verschillen... »
 
 
 
 
 

Slim
Slim
Slim 7 Slim is een slak.Iedereen denkt dat hij heel slim is.Hij is traag en denkt lang na.Hij zweet ook veel. Hij sleurt ook een heel huis op zijn rug meeOmd... »
 
 
 
 
 

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »