Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De stilte
De stilte
In het eerste deel van deze surrealistische roman besluit ex- schrijver en ex-stand-upcomedian Saul Bach op een dag om zich in stilte te hullen. Zoals men bi... »
 
 
 
 
 

De sok
De sok
Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als ... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de flik die haar man heeft gedood maar wordt verliefd op hemhellip Shappa Crane is een sexy moordwijf. Niet alleen een Siouxs... »
 
 
 
 
 

Stand-In
Stand-In
Immigrant Jarek Simitz, ex-bokser en Olympisch kampioen gewichtheffen, heeft zich als Jack Storm in de jaren twintig in de stille films van Hollywood opgewer... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
<p>Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaatde schoolbus kapot. In het bos vinden ze de boerderij, maar het is geen gewoneb... »
 
 
 
 
 

Salieri
Salieri
 »
 
 
 
 
 

SMAK
SMAK
 »
 
 
 
 
 

Schrijvers op het scherm
Schrijvers op het scherm
Van alle films over schrijvers, zijn er maar weinig waarin de schrijver doet wat je van een schrijver verwacht: schrijven. Tot die vaststelling kwam Bavo Dho... »
 
 
 
 
 

Scrabble man
Scrabble man
Benny Benito is dé ster van Hollywood, de man die in dé filmhit gestalte gaf aan de seriemoordenaar uit de seventies, Scrabble Man. Maar Benny wil zich voo... »