Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Don Kameleon en de verschrikkelijke sneeuwpad
Don Kameleon en de verschrikkelijke sneeuwpad
Don Kameleon. Twee bekende avonturiers van Animala verdwijnen tijdens een... »
 
 
 
 
 

Seriewoordenaar
Seriewoordenaar
Seriewoordenaar Saskia krijgt een nieuwe computer. Daarmee kan ze naar hartelust spelletjes spelen en chatten met haar vriend Sander. Maar al snel is er iets... »
 
 
 
 
 

Zone Stad - Schone Schijn
Zone Stad - Schone Schijn
Tijdens een jachtpartij in de bossen van Brasschaat krijgt een jager toevallig een verloren kogel in zijn lijf. Een dodelijk ongeluk of is er meer aan de han... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge besluit na zestien jaar schrijverschap de pen neer te leggen. Bij het deleten van zichzelf stoot hij op een Facebookprofiel, gewijd aan ‘Bavo D... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

De speler
De speler
In levendige scènes, vol regieaanwijzingen, beeldcitaten en uitspraken uit beroemde films, beschrijft Bavo Dhooge in een hila­rische stijl het tragikomisch... »
 
 
 
 
 

Sand Bag
Sand Bag
'Als catcher deelde hij geen echte klappen uit, maar nu wel.''The art of living is more like wrestling than dancing.' - Marcus AureliusTank was niet zomaar e... »
 
 
 
 
 

Styx
Styx
Oostende, koningin der badsteden, stad in verval. De agressieve en corrupte hoofdinspecteur Raphaël Styx zit achter de seriemoordenaar De Stuffer aan, die z... »