Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Antarctica
Het geheim van Antarctica
Antarctica 1897.nbsp De Belgische expeditieleider Adrien Victor Joseph de Gerlache zet met de Belgica met zijn multiculturele crew koers naar Antarctica om a... »
 
 
 
 
 

Zone Stad: Souffleur des doods
Zone Stad: Souffleur des doods
Fien heeft na haar miskraam en haar relatieproblemen een nieuwe uitlaatklep gevonden. Ze heeft zich aangesloten bij een amateurgezelschap en nodigt Tom en de... »
 
 
 
 
 

Salieri
Salieri
 »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen als auteur. Hij schrijft de memoires van Wally, zijn celgeno... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »
 
 
 
 
 

Slaapslachter
Slaapslachter
Een rijzige stinkende gestalte doemde voorhen op uit de struiken. Marco keek op enherkende onmiddellijk de regenjas. Het wasdezelfde regenjas die in de kelde... »
 
 
 
 
 

Schaapjes op het droge
Schaapjes op het droge
<p>Roosmarijn gaat met de klas op schoolreis naar een boerderij. Onderweg gaatde schoolbus kapot. In het bos vinden ze de boerderij, maar het is geen gewoneb... »