Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Smile
Smile
Antiheld Goetgebuur copywriter bij een megareclamebureau in de grootstad heeft met een groot fysiek ongemak af te rekenen. Dat hij met een glimlach ontwaakt ... »
 
 
 
 
 

Spookbloem
Spookbloem
Spookbloem »
 
 
 
 
 

Space rats
Space rats
'I feel fine. How about you?' - Yuri Gagarin tijdens zijn eerste ruimtevlucht'Space is hard.' - Richard Branson'The conquest of space is worth dying for.' - ... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980: Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

De sok
De sok
Simon Mignolet, academicus en professor filosofie, echtgenoot en stiefvader van een tweeling, komt op een ochtend tot een verschrikkelijke vaststelling. Als ... »
 
 
 
 
 

Sam Colt
Sam Colt
Spannende western in een filmische stijl Sam Colt is zestien en werkt als koerier voor Pony Express. Op een avond belandt hij in Woodcreek een zo goed als u... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon. 'Ik begon door het zand te sloffen. Vanzelf werd ik een... zandloper. De... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge, drieĆ«nveertig en auteur van honderd boeken, besluit na zestien jaar te stoppen met schrijven. Bij het deleten van zichzelf stoot hij opeen Face... »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Slaapslachter
Slaapslachter
Een rijzige stinkende gestalte doemde voorhen op uit de struiken. Marco keek op enherkende onmiddellijk de regenjas. Het wasdezelfde regenjas die in de kelde... »