Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zomerhuis met zwembad door Herman Koch

- Zomerhuis met zwembad
 
 
 
 
 
(4)

Net als zijn vorige boek ‘Het Diner’ is ‘Zomerhuis met zwembad’ een ware pageturner, waar het schrijfplezier vanaf spat. Een bijzonder grappig, knap ... »

- Zomerhuis met zwembad
 
 
 
 
 
(2)

Kan een pageturner een slecht boek zijn? Je kunt het Koch toevertrouwen: een knappe plotlijn met spanning, humor en vaart beschreven. Geschreven in de Ik-vor... »

- Zomerhuis met zwembad
 
 
 
 
 
(4)

Goed boek! Het verhaal komt wat langzaam op gang, maar vanaf de helft kon ik het echt niet meer wegleggen. Herman Koch weet je telkens op het verkeerde been... »

Boeken zoals Zomerhuis met zwembad door Herman Koch

De tweeling
De tweeling
Twee bejaarde vrouwen, een Nederlandse en een Duitse, ontmoeten elkaar bij toeval in het Thermaal Instituut van het fameuze kuuroord Spa. Ze herkennen in de ander hun verloren gewaande tweelingzuster. Tijdens de kuur vertellen Anna en Lo... »
Haantjes
Haantjes
Amsterdam, 1998. De beurs floreert, het nachtleven bruist, de reclamewereld bloeit. Iedereen verdient geld. Stijn en Frenk hebben hun bureau Merk in Uitvoering opgericht en hunkeren naar succes en erkenning. Dan krijgen ze een briljant i... »
Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun zoons. Die hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten.

Het d... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft het boek Zomerhuis met zwembad toegevoegd aan de plank Gelezen 2018.
Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout gemaakt, waarvan een beroemd acteur het slachtoffer is. Of ging het om een afrekening?
22 Februari 2018, 14:23:40
Zomerhuis met zwembad
Ellen
Ellen heeft Zomerhuis met zwembad door Herman Koch toegevoegd aan haar collectie.
22 Februari 2018, 14:23:01
Zomerhuis met zwembad
Ellen
Ellen heeft Zomerhuis met zwembad door Herman Koch getipt.
22 Februari 2018, 14:22:49
Zomerhuis met zwembad