Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De greppel
De greppel
<p><em>De greppel</em> van Herman Koch, bekend van <em>Het diner,</em> gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend. </p><p>Als Robert Walter, ge... »
 
 
 
 
 

Geachte heer M.
Geachte heer M.
In Geachte heer M., de nieuwe roman van Herman Koch, raakt de ooit gevierde schrijver M. steeds meer in de vergetelheid. Zijn grootste bestseller was een boe... »
 
 
 
 
 

De weg kwijt
De weg kwijt
De weg kwijt bevat verhalen uit de bundel De korte geschiedenis van het bedrog (ca 20 blz.)Deze verhalen zijn bekentenissen van een festivaldirecteur, een ... »
 
 
 
 
 

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste... »
 
 
 
 
 

Geen agenda
Geen agenda
Geen agenda »
 
 
 
 
 

Zomerhuis met zwembad
Zomerhuis met zwembad
‘Ik ben huisarts.’ Zo begint <i>Zomerhuis met zwembad</i>, de nieuwe roman van Herman Koch. Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardo... »
 
 
 
 
 

De best wel dikke Koch
De best wel dikke Koch
dwarsligger 412 'De best wel dikke Koch' van Herman Koch is een bundeling van 'Red ons, Maria Montanelli', 'Eindelijk oorlog', 'Eten met Emma' en 'Denken aan... »