Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van In vreemde handen door Corine Hartman

- In vreemde handen
 
 
 
 
 
(4)

'In vreemde handen' was mijn eerste kennismaking met Corine Hartman. Ik moet zeggen: deze is mij goed bevallen. Vooraf was ik een beetje bang dat dit een 'vr... »

- In vreemde handen
 
 
 
 
 
(5)

De titel van de nieuwe Hartman luidt In vreemde handen en ik dacht even ‘een vreemde in handen’ te hebben. Ik was immers helemaal verslingerd aan Nelleke... »

- In vreemde handen
 
 
 
 
 
(5)

Na het lezen van Nelleke de Winter serie ben ik begonnen met In vreemde handen. Inmiddels heb ik het boek uitgelezen en ik moet eerlijk zeggen dat het begin ... »

Boeken zoals In vreemde handen door Corine Hartman

Alles te verliezen
Alles te verliezen
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten?Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prac... »
Herfstlied
Herfstlied
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opg... »
De reunie
De reunie
'Het verhaal is met vaart geschreven en blinkt vooral uit in de typering van alledaagse situaties, zoals de gesprekken en de beschrijvingen van het moderne leven.' - TROUW »

Prikbord

Mieke
Mieke heeft het boek In vreemde handen toegevoegd aan de plank Thrillers.
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschap

Als een toerist laat ze zich op een terrasje bedienen en kiest voor een gl...

23 April 2013, 1:01:00
In vreemde handen
Mieke
Mieke heeft een recensie geschreven over In vreemde handen door Corine Hartman.
“Na het lezen van Nelleke de Winter serie ben ik begonnen met In vreemde handen. Inmiddels heb ik het boek uitgelezen en ik moet eerlijk zeggen dat het begin mij...” »
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2013, 1:00:23
In vreemde handen
Betty
Betty heeft In vreemde handen door Corine Hartman toegevoegd aan haar verlanglijst.
21 Augustus 2012, 17:33:40
In vreemde handen