Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Alles te verliezen door Esther Verhoef

- Alles te verliezen
 
 
 
 
 
(4)

Een heerlijk boek met veel spanning. Ik vind over het algemeen de boeken van Esther Verhoef geweldig, omdat zij een prettige schrijfstijl heeft en ze weet je... »

- Alles te verliezen
 
 
 
 
 
(3)

Over het algemeen een goed boek. Het verhaal loopt vlot en je leest er snel doorheen. Het boek is niet spannend zoals een literaire thriller van bijvoorbeeld... »

Boeken zoals Alles te verliezen door Esther Verhoef

Rendez-vous
Rendez-vous
Rendez-vous is verfilmd onder regie van Antoinette Beumer (bekend van Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw) en vanaf 4 juni te zien in de bioscoop. De hoofdrollen worden vertolkt door Loes Haverkort, Peter Paul Muller, Mark van Eeuwen en P... »
Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het VĂ©lodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kl... »
Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria s geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager dichterbij Met een voorwoord van Kluun ... »

Prikbord

Catherine
Catherine heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

13 Juli 2017, 17:19:55
Alles te verliezen
Mauroromy
Mauroromy heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 April 2017, 22:17:04
Alles te verliezen
M-aartjee
M-aartjee heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan haar collectie.
17 Februari 2015, 11:28:22
Alles te verliezen