Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Alles te verliezen door Esther Verhoef

- Alles te verliezen
 
 
 
 
 
(4)

Een heerlijk boek met veel spanning. Ik vind over het algemeen de boeken van Esther Verhoef geweldig, omdat zij een prettige schrijfstijl heeft en ze weet je... »

- Alles te verliezen
 
 
 
 
 
(3)

Over het algemeen een goed boek. Het verhaal loopt vlot en je leest er snel doorheen. Het boek is niet spannend zoals een literaire thriller van bijvoorbeeld... »

Boeken zoals Alles te verliezen door Esther Verhoef

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanwezig, en de algehele stemming vrolijker is?Ontmoet Simone, een 34-jarige vrouw d... »
Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria s geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager dichterbij Met een voorwoord van Kluun ... »

Prikbord

Catherine
Catherine heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

13 Juli 2017, 17:19:55
Alles te verliezen
Mauroromy
Mauroromy heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 April 2017, 22:17:04
Alles te verliezen
M-aartjee
M-aartjee heeft Alles te verliezen door Esther Verhoef toegevoegd aan haar collectie.
17 Februari 2015, 11:28:22
Alles te verliezen