Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Open einde
Open einde
Inspecteur Nelleke de Winter moet alle zeilen bijzetten na de dood van Berend Bouwmeester, eigenaar van een restauratiebedrijf in Bredevoort. De inwoners van... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
<i>Glashard</i> is na <i>Bloedlijn</i> het tweede deel in een serie bloedstollende en keiharde psychothrillers van Corine Hartman.Jessia Haider heeft na de m... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
<b>Deel vier in de serie psychologische thrillers rondom Jessica Haider<br/><br/>Wordt gerechtigheid bijzaak, als het leven van een dierbare op het spel staa... »
 
 
 
 
 

De ondergang
De ondergang
Eigenlijk hadden alle verhalen in deze bundel de titel <i>De ondergang</i> kunnen dragen. Ze gaan stuk voor stuk over kwetsbare mensen voor wie op een of and... »
 
 
 
 
 

In vreemde handen
In vreemde handen
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapAls een toerist laat ze zich op een terrasje bedienen en kiest voor een g... »
 
 
 
 
 

Zielloos
Zielloos
<b>Van de auteur van <i>Bloedlijn</i> (genomineerd voor de Gouden Strop 2013) en <i>Glashard</i></b><b>De pers over <i>Bloedlijn</i>:'Meedogenloos!'- <i>Leeu... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat La belle vie op de rand van de ... »
 
 
 
 
 

Schone kunsten
Schone kunsten
Schone kunsten is de geraffineerde en indringende literaire misdaadroman van Corine Hartman, die een diepe indruk zal maken op alle liefhebbers van Elizabeth... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<b>Auteur van <i>Als de dood</i> winnaar van de Crimezone Thriller Award 2011 komt met nieuwe thrillerserie rond Jessica Haider, de Nederlandse Dexter!</b>... »
 
 
 
 
 

Flikken: Maastricht: Sportzaak
Flikken: Maastricht: Sportzaak
Op een zondagochtend in april wordt aan de rand van Sportpark Jekerdal het lijk gevonden van de vermoorde arts en amateur-wielrenner Charles Ramaekers. Maast... »