Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Herfstlied door Simone van der Vlugt

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(5)

Zo af en toe kom je een boek tegen wat je steeds sneller en sneller gaat lezen. Herfstlied was zo’n boek voor mij en heb ik dan ook in een ruk uitgelezen. ... »

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(5)

Een geweldig boek en 'pageturner'! Goed geschreven en het wisselende vertelperspectief draagt bij aan de spanning. Herfstlied is naar mijn mening een goed op... »

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(3)

Lekker vlot geschreven, verhaal neemt je mee in het leven van Nadine: dochter, vrouw, moeder, collega, vriendin,en het "ik "verhaal( dader)! Het verhaal word... »

Boeken zoals Herfstlied door Simone van der Vlugt

Rendez-vous
Rendez-vous
Rendez-vous is verfilmd onder regie van Antoinette Beumer (bekend van Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw) en vanaf 4 juni te zien in de bioscoop. De hoofdrollen worden vertolkt door Loes Haverkort, Peter Paul Muller, Mark van Eeuwen en P... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en ze... »
Alles te verliezen
Alles te verliezen
Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtig gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van San... »

Prikbord

Lida
Lida heeft het boek Herfstlied toegevoegd aan de plank Library.
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als...
20 September 2016, 8:22:13
Herfstlied
Lida
Lida heeft Herfstlied door Simone van der Vlugt toegevoegd aan haar collectie.
20 September 2016, 8:15:13
Herfstlied
Lida
Lida heeft een recensie geschreven over Herfstlied door Simone van der Vlugt.
“Een geweldig boek en 'pageturner'! Goed geschreven en het wisselende vertelperspectief draagt bij aan de spanning. Herfstlied is naar mijn mening een goed opgeb...” »
Score :
 
 
 
 
 

22 Juli 2016, 9:58:29
Herfstlied