Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Herfstlied door Simone van der Vlugt

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(5)

Zo af en toe kom je een boek tegen wat je steeds sneller en sneller gaat lezen. Herfstlied was zo’n boek voor mij en heb ik dan ook in een ruk uitgelezen. ... »

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(5)

Een geweldig boek en 'pageturner'! Goed geschreven en het wisselende vertelperspectief draagt bij aan de spanning. Herfstlied is naar mijn mening een goed op... »

- Herfstlied
 
 
 
 
 
(3)

Lekker vlot geschreven, verhaal neemt je mee in het leven van Nadine: dochter, vrouw, moeder, collega, vriendin,en het "ik "verhaal( dader)! Het verhaal word... »

Boeken zoals Herfstlied door Simone van der Vlugt

Rendez-vous
Rendez-vous

In de zinderende psyhologische thriller Rendez-vous verhuist Simone, een 34-jarige vrouw, samen met haar man en twee kinderen naar Zuid-Frankrijk.

Ze kopen een bouwvallig landhuis om in te wonen en een deel ervan te kun... »

Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en ze... »
Alles te verliezen
Alles te verliezen

Alles te verliezen van bestsellerauteur Esther Verhoef is psychologische thriller waain Claire kost wat kost beschermen wil wat ze heeft opgebouwd. Maar het verleden heeft andere plannen.

Claires leven is geslaagd. Ze i... »

Prikbord

Lida
Lida heeft het boek Herfstlied toegevoegd aan de plank Library.
Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als...
20 September 2016, 8:22:13
Herfstlied
Lida
Lida heeft Herfstlied door Simone van der Vlugt toegevoegd aan haar collectie.
20 September 2016, 8:15:13
Herfstlied
Lida
Lida heeft een recensie geschreven over Herfstlied door Simone van der Vlugt.
“Een geweldig boek en 'pageturner'! Goed geschreven en het wisselende vertelperspectief draagt bij aan de spanning. Herfstlied is naar mijn mening een goed opgeb...” »
Score :
 
 
 
 
 

22 Juli 2016, 9:58:29
Herfstlied