Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dat stomme boek
Dat stomme boek
De vijftienjarige Ivan en zijn klasgenoten krijgen op school de opdracht om een boek te schrijven. ADHDer Ivan ziet dat helemaal niet zitten en heeft de tite... »
 
 
 
 
 

Sindbad de zeeman
Sindbad de zeeman
De zeven reisverhalen van Sindbad de Zeeman komen uit de wereldberoemde vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Reis samen met Sindbad af naar woeste zeeën e... »
 
 
 
 
 

Keepster gezocht
Keepster gezocht
Keeper Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeeper, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie A... »
 
 
 
 
 

Ruby en de leeuw
Ruby en de leeuw
 »
 
 
 
 
 

dit.
dit.
Jubileumeditie vanwege het 20-jarig bestaan van Samsara!Bevat een extra feestelijk verhaal. Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmend... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
Het tweede boek in de succesvolle serie over topmodel Steph. Het eerste deel uit de serie, Ontdekt!, werd genomineerd voor de Tina-Bruna Award 2006.<br/><br/... »
 
 
 
 
 

Red De Olifant!
Red De Olifant!
Dorus en Dee wonen samen met hun moeder boven hun eigen kinderboekwinkel De Olifant. De zaak loopt redelijk en ze kunnen er van rondkomen, maar dan wil de gi... »
 
 
 
 
 

Omnibus ontdekt, beroemd, showtime
Omnibus ontdekt, beroemd, showtime
Tiny Fisscher – Steph trilogogie<br/><br/>Ontdekt!<br/>Stel je voor, je bent aan het winkelen met je beste vriendin. En opeens word je aangesproken door iem... »
 
 
 
 
 

Kind van de rivier
Kind van de rivier
EEN POËTISCH PRENTENBOEK VOOR ALLE LEEFTIJDENEen meisje volgt in haar bootje de stroom van een rivier. Een vader heeft ze nooit gekend, haar moeder is er ni... »
 
 
 
 
 

Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
Het wonderbaarlijke verhaal van de kleine prins
'Als jij een vriend wilt, maak mij dan tam.''Hoe doe ik dat?' vroeg de kleine prins.'Vooral door veel geduld te hebben,' antwoordde de vos.De kleine prins wo... »