Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Profeet
De Profeet
Waarom wil ik soms juist dingen doen die niet mogen? Hoeveel geld moet je weggeven als je rijk bent? Kun je ook bidden als je niet in een god gelooft? Waarom... »
 
 
 
 
 

Clara
Clara
Amsterdam 1911Clara is een keer zo stom geweest om in de klas te vertellen wat ze later wil worden. 'Ontdekkingsreiziger,' flapte ze eruit. Bijna de hele kla... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
Deel 2 - Na haar tijd in Japan werkt en woont Steph als professioneel model in Milaan en Barcelona. In Beroemd! is te lezen dat het modellenleven niet alleen... »
 
 
 
 
 

De zus van Sinterklaas
De zus van Sinterklaas
Ken jij de zus van Sinterklaas al? 'De zus van Sinterklaas' is een vrolijk voorleesboek met een twist op het sinterklaasverhaal van Tiny Fisscher. De mooie t... »
 
 
 
 
 

Citygilrs
Citygilrs
de avonturen van Tess & Sue »
 
 
 
 
 

Over van alles maar vooral over de liefde
Over van alles maar vooral over de liefde
Wanneer de opa van Brid overlijdt, komt ze in een maalstroom van gebeurtenissen en gevoelens terecht. En dan blijkt ook nog iedereen geheimen te hebben: ha... »
 
 
 
 
 

BAM! Ik lees: Op een paard, hi ha!
BAM! Ik lees: Op een paard, hi ha!
<p>Als je leest over wat je écht interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet. Weetjes over je favoriete onderwerpen heb je nooit genoeg.
<br /... »
 
 
 
 
 

Oliver Twist
Oliver Twist
Stel je voor dat je in een armenhuis geboren wordt, dat je moeder vlak na je geboorte sterft, en je helemaalniets en niemand meer hebt. Precies dit overkomt ... »
 
 
 
 
 

De jongen die nooit bang was
De jongen die nooit bang was
Er was eens een arme boer met acht kinderen, van wie de jongste zoon nog nooit bang was geweest. Als hun enige inkomstenbron, koe Lena, wordt gestolen door d... »