Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dat stomme boek
Dat stomme boek
De vijftienjarige Ivan en zijn klasgenoten krijgen op school de opdracht om een boek te schrijven. ADHDer Ivan ziet dat helemaal niet zitten en heeft de tite... »
 
 
 
 
 

Ontdekt!
Ontdekt!
Stel je voor, je bent aan het winkelen met je beste vriendin en opeens wordt je ontdekt door een Engels modellenbureau. Precies dit overkwam de dochter van a... »
 
 
 
 
 

Bam! plano
Bam! plano
 »
 
 
 
 
 

En dan was ik de prinses
En dan was ik de prinses
met uitgebreide verkleedinstructies voor vier verschillende prinsessen »
 
 
 
 
 

Oliver Twist
Oliver Twist
Stel je voor dat je in een armenhuis geboren wordt, dat je moeder vlak na je geboorte sterft, en je helemaal niets en niemand meer hebt. Precies dit overkomt... »
 
 
 
 
 

Het man/vrouw boek
Het man/vrouw boek
Man-vrouwverschillen zijn een welkom gespreksonderwerp. Vaak begrijpen we elkaar niet (helemaal) en dat is de basis voor veel misverstanden. Volgens hem is z... »
 
 
 
 
 

De droom van Schildpad
De droom van Schildpad
Voor dit tweede boek over Schildpad en zijn vrienden schreef Tiny Fisscher acht nieuwe verhaaltjes, met thema’s die voor elk kind herkenbaar zijn. Wat is r... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
Het tweede boek in de succesvolle serie over topmodel Steph. Het eerste deel uit de serie, Ontdekt!, werd genomineerd voor de Tina-Bruna Award 2006.<br/><br/... »
 
 
 
 
 

Dat stomme boek
Dat stomme boek
<p>Ivan en zijn klasgenoten krijgen op school de jaaropdracht om een boek te schrijven. Dat is het laatste waar Ivan op zit te wachten en hij heeft de titel ... »
 
 
 
 
 

Clara het krantenmeisje
Clara het krantenmeisje
Amsterdam 1911/1912Clara is het allereerste krantenmeisje van het land geworden!Ze is de hele dag op straat en schrijft ook stukjes voor de krant.Maar niet a... »