Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Clara zet door
Clara zet door
Amsterdam 1912Clara is nog steeds vastberaden om wereldreizigster te worden. Ze verheugt zich ook erg op de komst van oom Marcus met zijn gezin uit Suriname.... »
 
 
 
 
 

Minou eet sommen
Minou eet sommen
 »
 
 
 
 
 

Showtime!
Showtime!
<p>Deel 3 - Steph kan het bijna niet geloven. Net op het moment dat haar carrière in het slop lijkt te raken, krijgt ze een contract aangeboden bij een gr... »
 
 
 
 
 

Alleen op de wereld
Alleen op de wereld
<p>'Alleen op de wereld' is het klassieke verhaal van Hector Malot over vondeling Rémi op zijn reis door Frankrijk. Het geliefde 'Alleen op de wereld' is n... »
 
 
 
 
 

Bam! plano
Bam! plano
 »
 
 
 
 
 

Beauty, Body, Brains
Beauty, Body, Brains
Nog nooit was er zo’n bijzonder, sprankelend en veelzijdig handboek voor meiden met pit als Beauty Body & Brains. Of het nu gaat om visagietechnieken, de ju... »
 
 
 
 
 

Clara
Clara
Amsterdam 1911Clara is een keer zo stom geweest om in de klas te vertellen wat ze later wil worden. 'Ontdekkingsreiziger,' flapte ze eruit. Bijna de hele kla... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Wie kent Sneeuwwitje niet? Toch geven Tiny Fisscher en Wilbert van der Steen er hun eigen draai aan. Fisscher blijft dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar... »
 
 
 
 
 

De droom van Schildpad
De droom van Schildpad
Voor dit tweede boek over Schildpad en zijn vrienden schreef Tiny Fisscher acht nieuwe verhaaltjes, met thema’s die voor elk kind herkenbaar zijn. Wat is r... »
 
 
 
 
 

Ontdekt!
Ontdekt!
<p>Deel 1 - Stel je voor, je bent aan het winkelen met je beste vriendin. En opeens word je aangesproken door iemand van een Engels modellenbureau, die je ... »