Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lazy Fitness
Lazy Fitness
Het fitnessboek voor luie mensen! Het eerste fitnessboek voor luie mensen dat echt werkt, met tientallen tips en trucs om gezond te blijven zonder moe te wor... »
 
 
 
 
 

Beroemd!
Beroemd!
In Beroemd Dagboek van een model beschrijft Tiny Fisscher hoe het Steph vergaat na haar eerste ervaringen in de modellenwereld. Na haar tijd in Japan werkt e... »
 
 
 
 
 

Covergirl
Covergirl
Stephs carrière wordt steeds succesvoller. Ze woont en werkt in New York, Miami en Los Angeles, heeft shoots in Marokko, ontmoet wereldberoemde sterren en i... »
 
 
 
 
 

Kind van de rivier
Kind van de rivier
EEN POËTISCH PRENTENBOEK VOOR ALLE LEEFTIJDENEen meisje volgt in haar bootje de stroom van een rivier. Een vader heeft ze nooit gekend, haar moeder is er ni... »
 
 
 
 
 

Liv vindt een schat
Liv vindt een schat
 »
 
 
 
 
 

Citygilrs
Citygilrs
de avonturen van Tess & Sue »
 
 
 
 
 

Dat stomme boek
Dat stomme boek
De vijftienjarige Ivan en zijn klasgenoten krijgen op school de opdracht om een boek te schrijven. ADHDer Ivan ziet dat helemaal niet zitten en heeft de tite... »
 
 
 
 
 

Sindbad de zeeman
Sindbad de zeeman
De zeven reisverhalen van Sindbad de Zeeman komen uit de wereldberoemde vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Reis samen met Sindbad af naar woeste zeeën e... »