Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Minou eet sommen
Minou eet sommen
 »
 
 
 
 
 

Meneer Victors vreselijke vertellingen
Meneer Victors vreselijke vertellingen
Voor de vijfde keer op rij had meneer Victor me met een verhaal op het puntje van m'n stoel gekregen. Ik keek naar de fluit in mijn handen en zag het instrum... »
 
 
 
 
 

City girls
City girls
De dertienjarige Tess en Sue zijn hartsvriendinnen. In deze verhalenbundel lees je alles over de avonturen van deze Citygirls in hun eigen stad. Ze maken de ... »
 
 
 
 
 

That's it
That's it
Mail via BlackBerry 8.37<br/>Wat een gedoe :(<br/>De driver is niet komen opdagen. Tegen de tijd dat ik op het vliegveld had<br/>moeten zijn, was ik nog in h... »
 
 
 
 
 

dit.
dit.
Jubileumeditie vanwege het 20-jarig bestaan van Samsara!Bevat een extra feestelijk verhaal. Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmend... »
 
 
 
 
 

Keepster gezocht
Keepster gezocht
Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. <br/><br/>Keepster Amy raakt geblesseerd en ka... »
 
 
 
 
 

Oliver Twist
Oliver Twist
Stel je voor dat je in een armenhuis geboren wordt, dat je moeder vlak na je geboorte sterft, en je helemaalniets en niemand meer hebt. Precies dit overkomt ... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje
Sneeuwwitje
Wie kent Sneeuwwitje niet? Toch geven Tiny Fisscher en Wilbert van der Steen er hun eigen draai aan. Fisscher blijft dicht bij de oorspronkelijke tekst, maar... »