Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Diagnose besmet door Tess Gerritsen

- Diagnose besmet
 
 
 
 
 
(3)

soms een beetje te klinisch door de medische termen maar het verhaal trekt je wel mee en bouwt de nodige spanning op. Jammer vond ik het dat de uiteindelijke... »

Boeken zoals Diagnose besmet door Tess Gerritsen

Koud hart
Koud hart
Meesterlijke thriller over verraad, moord en verloren liefde... Het verleden heeft gruwelijke tentakels Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoo... »
Zustermoord
Zustermoord

Detective Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles losten samen al talloze zaken op. Tess Gerritsen biedt de lezer met de Rizzoli & Isles-serie alles wat je je kunt wensen: een ijzersterke plot, nagelbijtende spanning, huiveringw... »

De zondares
De zondares

Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. Twee nonnen worden gevonden in de sneeuw, één dood, de ander levensgevaarlijk gewond. Bij de autopsie komt patholoog-anatoom Maura Isles tot een schok... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft het boek Diagnose besmet toegevoegd aan de plank Gelezen 2017.
Dokter Toby Harper heeft nachtdienst op de eerstehulpafdeling van het Springer-ziekenhuis als er een man in kritieke conditie wordt binnengebracht. De verwarde ...
20 Oktober 2017, 19:56:32
Diagnose besmet
Ellen
Ellen heeft Diagnose besmet door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

20 Oktober 2017, 19:55:34
Diagnose besmet
Catherine
Catherine heeft Diagnose besmet door Tess Gerritsen toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 December 2016, 19:46:38
Diagnose besmet