Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

Ieren
Ieren
We kennen allemaal het stereotiepe beeld van de Ieren: woeste stoere Kelten met sproeten, rode haren en blauwe ogen, die het barre weer trotseren in wollen k... »
 
 
 
 
 

De grootste of de beste?
De grootste of de beste?
De financiĆ«le crisis heeft veel bedrijven hard geraakt. Het begon met een aantal financiĆ«le instellingen die bij de overheid moesten aankloppen voor staats... »
 
 
 
 
 

Koplopers
Koplopers
Waar denkt u aan bij samenwerking tussen sport en bedrijf? Uw logo op de shirts van het atletiekteam? Uw naam levensgroot langs de zijlijn? Dit lijkt misschi... »
 
 
 
 
 

De kunst van het stress beheersen
De kunst van het stress beheersen
Iedereen heeft er wel eens mee te maken: stress op het werk. Deadlines die gehaald moeten worden, tijdgebrek, veeleisende klanten: allerlei factoren kunnen t... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Outlook 2010
Basiscursus Outlook 2010
De basis voor uw succes!<br/><br/>Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Outlook 2010.<br/><br/>Outlook 2010 is een praktisch hulpmid... »
 
 
 
 
 

Slimmer werken met het kantoor in je tas
Slimmer werken met het kantoor in je tas
Door de snelle ontwikkelingen in communicatietechnologie is werken waar, wanneer en met wie je maar wilt nu al geen enkel probleem meer. In de<br/>grote were... »
 
 
 
 
 

Dat zijn nou typisch Italianen
Dat zijn nou typisch Italianen
Allegria is een onbepaald gevoel van levendigheid en levenslust dat moeilijk te doorgronden is voor onsnoorderlingen. Het heeft te maken met plezier in het l... »