Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

We-think
We-think
Je bent wat je deelt. Dat is de nieuwe ethiek van de wereld gecreëerd door<br/>websites als YouTube, LinkedIn en Wikipedia. We-think beschrijft de weergaloz... »
 
 
 
 
 

Amerikanen
Amerikanen
Amerikanen zijn vriendelijk. Niet omdat ze dat nou zo graag willen: ze kunnen gewoon niet anders. Denk niet dat je daardoor al na een paar happy moments een ... »
 
 
 
 
 

Eerlijk scoren!
Eerlijk scoren!
Het dilemma tussen geld en geweten levert voor veel professionals dagelijks kleine en grote vragen op. Hoe eerlijk is het als je van je manager drie uur voor... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2010
Basiscursus Word 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2010.<br/>Word is een tekstverwerker waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende<br/>... »
 
 
 
 
 

De kunst van het communiceren
De kunst van het communiceren
Goede communicatie houdt de zaak draaiende. In managementsituaties bestaat communicatie uit het geven en vragen van informatie. Daarnaast speelt ook het beï... »
 
 
 
 
 

Identiteit & Imago
Identiteit & Imago
Succesvol topmanagement is er steeds meer van overtuigd dat externe en interne communicatie van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle organisatie. Dat i... »
 
 
 
 
 

Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Bundel Hondenbrokken/In 7 stappen naar klantgerichtheid
Iedereen vindt het belangrijk om klantgericht te zijn. Maar wat houdt klantgerichtheid precies in? Wat vraagt het van medewerkers? En is klantgerichtheid het... »