Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

150 Lifehackingtips
150 Lifehackingtips
Lifehacking? Is dat inbreken in computers? Nee, hacken betekent het modelleren van je informatiegedrag naar eigen behoefte, of dat nu gaat om e-mail, je tele... »
 
 
 
 
 

Vraagbaak Nederlands
Vraagbaak Nederlands
De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een<br/>helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik:<br/>1.... »
 
 
 
 
 

Easycratie
Easycratie
In grote, logge organisaties heerst vaak een verstikkende bureaucratie, die het onmogelijk maakt om de grote vraagstukken op te lossen. Er zijn genoeg mensen... »
 
 
 
 
 

Spelling geregeld
Spelling geregeld
Spelling geregeld is de duidelijkste spellinggids van het Nederlands. De<br/>Taaladviesdienst van Onze Taal presenteert alle spellingregels overzichtelijk<br... »
 
 
 
 
 

Grammatica geregeld
Grammatica geregeld
In Grammatica geregeld worden zo’n 140 grammaticale termen uitgelegd.<br/>Alle gebruikelijke benamingen komen aan bod: van basisbegrippen als<br/>zelfstandi... »
 
 
 
 
 

Open source en open standaarden
Open source en open standaarden
De Nederlandse overheid heeft zich verplicht per 1 april 2008 alleen nog met open standaarden te werken en daarnaast zoveel mogelijk opensourcesoftware te ge... »
 
 
 
 
 

Check je juridische tekst
Check je juridische tekst
Hoe zorg ik ervoor dat mijn juridische teksten voor iedereen duidelijk<br/>zijn? Hoe schrijf ik een begrijpelijke brief of beschikking? Dit boek<br/>biedt ee... »
 
 
 
 
 

De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren
De kunst van het motiveren wordt vaak als iets mysterieus gezien – alsof je mensen aan kunt tikken met een toverstokje, zodat vervolgens iedereen overloopt... »
 
 
 
 
 

De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten
De kleine CMMI voor diensten is een praktischhulpmiddel voor organisaties die actiefinvulling willen geven aan continue prestatieverbeteringvan hun dienstver... »
 
 
 
 
 

Performance behaviour
Performance behaviour
Je organisatie heeft alle systemen, structuren en competenties in huis, maar toch behaal je niet het maximale resultaat. Hoe kun je dit veranderen? Met Perfo... »