Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lekker slim
Lekker slim
Veel hoogbegaafde kinderen hebben al vroeg in de gaten dat ze anders denken dan de meeste leeftijdgenoten. Ook volwassenen kunnen vaak niet begrijpen hoe dez... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie.<br/><br/>Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is... »
 
 
 
 
 

De laatste getuigen
De laatste getuigen
gewone mensen en hun ongewone keuzes in oorlogstijd »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Lizzy Nieuwe vrienden<br/><br/>Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft supe... »
 
 
 
 
 

De droomdenker
De droomdenker
Lees- en werkboek over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken.Geeft kinderen inzicht in hoe hun brein werkt en dat niet iedereen elkaar begrijpt.H... »
 
 
 
 
 

Floortje op ponykamp
Floortje op ponykamp
,,Ponykamp, ponykamp!" zingt Floortje. ,,Ik heb er zo'n zin in! Lekker de hele dag paardrijden en met de pony's spelen." Vandaag vertrekt ze, samen met een h... »
 
 
 
 
 

Floortje wil voetballen!
Floortje wil voetballen!
'Nee, nee,' zegt Floortje snel. 'Het kwam door mij.'Verbaasd houdt haar vader even zijn mond. Dan vraagt hij: 'Hebben Frans en Daan gezegd dat jij dat moest ... »
 
 
 
 
 

Schrijf je eigen kinderboekenserie
Schrijf je eigen kinderboekenserie
Wil jij een boek schrijven? Dan kun je hiermee echt aan de slag. Overweeg je zelfs een kinderboekenserie te schrijven? Uitstekend idee! Laat dit boek je help... »