Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Floortje op vakantie
Floortje op vakantie
Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje... »
 
 
 
 
 

Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen is het vijfde deel in de superleuke serie over Lizzy. In dit verhaal gaat Lizzy naar CuraƧao. Daar ontdekt ze dat behalve puppy's, oo... »
 
 
 
 
 

De premiere
De premiere
Bijna 10.000 exemplaren verkocht van de serie Lizzy in 1 jaar!De zomervakantie is nu echt voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde puber
Mijn hoogbegaafde puber
Je hoogbegaafde puber begeleiden: hoe doe je dat?In dit boek vol persoonlijke verhalen zijn pubers, ouders, leerkrachten en onderzoekers het eens over wat da... »
 
 
 
 
 

Op tv
Op tv
Vier feest met Floortje! Meer dan 500.000 exemplaren verkocht!'Hollands Beste Baasje?!' roept Floortje uit. 'Daar wil ik aan meedoen!' Ze springt op en kijkt... »
 
 
 
 
 

Lizzy op de filmset
Lizzy op de filmset
Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie.<br/>In dit boek gaan Lizzy, haar vriendin Rebecca, oma Marja en de honden met een oude kampeerbus naar de ... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde kind en ik
Mijn hoogbegaafde kind en ik
Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedrage... »
 
 
 
 
 

Na de klap
Na de klap
In het eerste deel komen twallf verkeersslachtoffers aan het woord waarin ze het ongeluk, de gevolgen en de psychische nasleep beschrijven. Het tweede deel g... »