Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik date maar wat
Ik date maar wat
‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’<br/><br/>Dertiger Suzanne is die vraag zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en een maand op reis gaat: in haar e... »
 
 
 
 
 

Na de klap
Na de klap
In het eerste deel komen twallf verkeersslachtoffers aan het woord waarin ze het ongeluk, de gevolgen en de psychische nasleep beschrijven. Het tweede deel g... »
 
 
 
 
 

Uit de praktijk
Uit de praktijk
indringende ervaringsverhalen van artsen en een gids voor zelfhulp en nazorg na incidenten »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Lizzy Nieuwe vrienden<br/><br/>Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft supe... »
 
 
 
 
 

Geraakt
Geraakt
indringende ervaringsverhalen van psychiatrisch verpleegkundigen »
 
 
 
 
 

Het geheim van de flamingo
Het geheim van de flamingo
Lizzy heeft het ontzettend naar haar zin op Curaçao, waar ze meehelpt in het dolfijnencentrum. Lizzy mag zelfs een jongerenopleiding tot assistent-trainer d... »
 
 
 
 
 

Floortje wil voetballen!
Floortje wil voetballen!
'Nee, nee,' zegt Floortje snel. 'Het kwam door mij.'Verbaasd houdt haar vader even zijn mond. Dan vraagt hij: 'Hebben Frans en Daan gezegd dat jij dat moest ... »
 
 
 
 
 

Tranen van mooite
Tranen van mooite
Droomdenkers zijn wijs, grappig, verrassend, nieuwsgierig, ze zijn uitvinders, bedenkers en gedachtenschenkers. Misschien zijn het sterrenkinderen, nieuwetij... »