Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het leukste boek van Floortje
Het leukste boek van Floortje
Drie populaire verhalen over Floortje Bellefleur in 1 mooi boek!Floortje is jarig.Floortje is vandaag jarig! Ze krijgt allerlei te gekke cadeaus, maar het le... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft superveel te doen. Ze spreekt vaak ... »
 
 
 
 
 

Money Power Love
Money Power Love
 »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
LizzyVerhuizen van Amsterdam naar een oude boerderij tussen de weilanden. Wat een belachelijk idee, vindt Lizzy! Waarom besluit haar moeder zoiets? Wat is er... »
 
 
 
 
 

De laatste getuigen
De laatste getuigen
gewone mensen en hun ongewone keuzes in oorlogstijd »
 
 
 
 
 

Floortje op ponykamp
Floortje op ponykamp
“Ponykamp, ponykamp!” zingt Floortje. “Ik heb er zo’n zin in! Lekker de hele dag paardrijden en met de pony’s spelen.” Vandaag vertrekt ze, samen met e... »
 
 
 
 
 

Floortje gaat zeilen
Floortje gaat zeilen
Floortje gaat met haar ouders en broertjes een paar dagen naar een vakantiepark. Vlakbij is een meertje waar zeilboten worden verhuurd. Met zn allen probeert... »
 
 
 
 
 

Floortje in Engeland
Floortje in Engeland
Floortje gaat met Cynthia mee naar Engeland. De opa en oma van Cynthia verhuizen van Londen naar een klein dorpje en hun familie komt daarbij helpen. Toch is... »
 
 
 
 
 

Floortje op vakantie
Floortje op vakantie
Dit boek is verschenen in het Lettertype Dyslexie<br/><br/>Speciale uitgave in het Lettertype Dyslexie over de belevenissen van een ondernemend meisje <br/><... »