Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Money Power Love
Money Power Love
 »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde kind en ik
Mijn hoogbegaafde kind en ik
Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedrage... »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
Verhuizen van Amsterdam naar een oude boerderij tussen de weilanden. Wat een belachelijk idee, vindt Lizzy! Waarom besluit haar moeder zoiets? Wat is er nou ... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft superveel te doen. Ze spreekt vaak ... »
 
 
 
 
 

Geschokt
Geschokt
indringende ervaringsverhalen van verpleegkundigen »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
LizzyVerhuizen van Amsterdam naar een oude boerderij tussen de weilanden. Wat een belachelijk idee, vindt Lizzy! Waarom besluit haar moeder zoiets? Wat is er... »
 
 
 
 
 

Beste vrienden voor altijd
Beste vrienden voor altijd
Lizzy neemt afscheid van groep 8Beste vrienden voor altijd is het zevende en laatste deel van de geliefde Lizzy-­serie. Behalve een spannend nieuw verhaal k... »
 
 
 
 
 

Floortje - dyslexie vriendelijke uitgave
Floortje - dyslexie vriendelijke uitgave
Het Lettertype Dyslexie is ontwikkeld om mensen met dyslexie met minder moeite te laten lezen. De letters zijn zodanig ontworpen dat ze sneller worden herken... »