Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen is het vijfde deel in de superleuke serie over Lizzy. In dit verhaal gaat Lizzy naar CuraƧao. Daar ontdekt ze dat behalve puppy's, oo... »
 
 
 
 
 

Lizzy op de filmset
Lizzy op de filmset
Lizzy op de filmset<br/><br/>Lizzy moet twee dagen langer wachten tot haar moeder thuiskomt uit Limburg, waar ze op een filmset werkt. Dat duurt lang! Met Re... »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie. Lees het persbericht over dit boek. Verhuizen van Amsterdam naar een oude boerderij tussen de weilanden. Wa... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde puber
Mijn hoogbegaafde puber
Je hoogbegaafde puber begeleiden: hoe doe je dat?In dit boek vol persoonlijke verhalen zijn pubers, ouders, leerkrachten en onderzoekers het eens over wat da... »
 
 
 
 
 

Actie voor dieren!
Actie voor dieren!
Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag een dier redden. Maar hoe hard ze ook zoekt, ze kan helemaa... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde kind en ik
Mijn hoogbegaafde kind en ik
Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedrage... »
 
 
 
 
 

Floortje op vakantie
Floortje op vakantie
Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje... »
 
 
 
 
 

Van slag
Van slag
indingende ervaringsverhalen van hulpverleners in de zorg voor verstandelijk gehandicapten »