Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik date maar wat
Ik date maar wat
‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’<br/><br/>Dertiger Suzanne is die vraag zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en een maand op reis gaat: in haar e... »
 
 
 
 
 

Money Power Love
Money Power Love
 »
 
 
 
 
 

Uit de praktijk
Uit de praktijk
indringende ervaringsverhalen van artsen en een gids voor zelfhulp en nazorg na incidenten »
 
 
 
 
 

Geraakt
Geraakt
indringende ervaringsverhalen van psychiatrisch verpleegkundigen »
 
 
 
 
 

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

Lizzy op de filmset
Lizzy op de filmset
In dit boek gaan Lizzy, haar vriendin Rebecca, oma Marja en de honden met een oude kampeerbus naar de filmset waar Lizzy's moeder opnames heeft. Al gauw blij... »
 
 
 
 
 

Lekker slim
Lekker slim
Veel hoogbegaafde kinderen hebben al vroeg in de gaten dat ze anders denken dan de meeste leeftijdgenoten. Ook volwassenen kunnen vaak niet begrijpen hoe dez... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Floortje
Het grote boek van Floortje
3 leuke Floortje-boeken in één!Dierenvrienden, opgelet! Floortje is gek op dieren. Of het nu gaat om paarden, eekhoorns of konijnen, Floortje is er als de ... »
 
 
 
 
 

De droomdenker
De droomdenker
Lees- en werkboek over hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en beelddenken.Geeft kinderen inzicht in hoe hun brein werkt en dat niet iedereen elkaar begrijpt.H... »
 
 
 
 
 

Floortje en de voorleeswedstrijd
Floortje en de voorleeswedstrijd
Floortje en de voorleeswedstrijd <br/><br/>Als Floortje het voorlezen mag overnemen van <br/>meester Vincent, merkt ze pas hoe leuk dit is. <br/>En samen met... »