Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik date maar wat
Ik date maar wat
‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’<br/><br/>Dertiger Suzanne is die vraag zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en een maand op reis gaat: in haar e... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde kind en ik
Mijn hoogbegaafde kind en ik
Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedrage... »
 
 
 
 
 

Actie voor dieren!
Actie voor dieren!
Dit boek is veschenen in het Lettertype Dyslexie.Het is bijna dierendag, dus Floor wil heel graag een dier redden. Maar hoe hard ze ook zoekt, ze kan helemaa... »
 
 
 
 
 

Floortje op vakantie
Floortje op vakantie
Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje... »
 
 
 
 
 

Zal ik zorgen voor wie ik liefheb
Zal ik zorgen voor wie ik liefheb
ervaringen van zorgende familieleden en vrienden »
 
 
 
 
 

De Droomdenker
De Droomdenker
Wouter heeft een levendige fantasie, maar daar zie je aan de buitenkantweinig van. Hij werkt in zijn hoofd aan raadsels en uitvindingen en hijschrikt van de ... »
 
 
 
 
 

De premiere
De premiere
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieHet vierde deel in de serie over een meisje, haar puppy en nog veel meer...Voor meisjes vanaf 9 jaarDe zomer... »
 
 
 
 
 

Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen
Lizzy traint dolfijnen is het vijfde deel in de superleuke serie over Lizzy. In dit verhaal gaat Lizzy naar Curaçao. Daar ontdekt ze dat behalve puppy's, oo... »