Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik date maar wat
Ik date maar wat
‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’<br/><br/>Dertiger Suzanne is die vraag zo zat dat ze zich losrukt van haar werk en een maand op reis gaat: in haar e... »
 
 
 
 
 

Floortje op vakantie
Floortje op vakantie
Floortje en haar familie gaan naar een camping midden in Frankrijk. Floortjes vader bakt hier de komende drie weken stokbroden en croissantjes. Maar Floortje... »
 
 
 
 
 

Money Power Love
Money Power Love
 »
 
 
 
 
 

De premiere
De premiere
Dit boek is verschenen in het Lettertype DyslexieHet vierde deel in de serie over een meisje, haar puppy en nog veel meer...Voor meisjes vanaf 9 jaarDe zomer... »
 
 
 
 
 

Tranen van mooite
Tranen van mooite
Droomdenkers zijn wijs, grappig, verrassend, nieuwsgierig, ze zijn uitvinders, bedenkers en gedachtenschenkers. Misschien zijn het sterrenkinderen, nieuwetij... »
 
 
 
 
 

De premiere
De premiere
Bijna 10.000 exemplaren verkocht van de serie Lizzy in 1 jaar!De zomervakantie is nu echt voorbij en Lizzy moet naar haar nieuwe school. Ineens voelt ze zich... »
 
 
 
 
 

Mijn hoogbegaafde kind en ik
Mijn hoogbegaafde kind en ik
Wat is er toch mis met die kinderen? Ze zijn huilerig, nukkig, boos - soms ronduit agressief. In andere gevallen zijn ze juist lui, teruggetrokken of gedrage... »
 
 
 
 
 

Op tv
Op tv
Vier feest met Floortje! Meer dan 500.000 exemplaren verkocht!'Hollands Beste Baasje?!' roept Floortje uit. 'Daar wil ik aan meedoen!' Ze springt op en kijkt... »