Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De lente op tafel In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
Innereien Feine Küche mit Leber, Herz und Nieren »
French Feasts 299 Traditional Recipes for Family Meals & Gatherings »
De zomer op tafel 92 goede redenen om aan tafel te gaan!<br/><br/>Wat eten we vandaag? In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk z... »
Van het varken Van het varken
'Van het varken' is bijzonder. Het is een kookboek, maar ook een boek dat veel m vertelt over het varken. En over de mensen die met liefde me... »
A propos bistro Elke culinaire regio in Frankrijk dankt zijn identiteit aan zijn lokale specialiteiten, die stuk voor stuk alle kooktrends hebben doorstaan en nog steeds dag... »