Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hart lever niertjes en de rest
Hart lever niertjes en de rest
Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees. Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als A propos bistro. »
 
 
 
 
 

Hotdogs de luxe
Hotdogs de luxe
Een hotdog ken iedereen, als snelle hap met mosterd, ketchup en eventueel zuurkool. Veel variatie was er niet en de hotdog werd niet echt als culinair hoogst... »
 
 
 
 
 

Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch »
 
 
 
 
 

Rotis
Rotis
Roasts for Every Day of the Week. From Stephane Reynaud, the bestselling French author of Ripailles,... »
 
 
 
 
 

Barbeque & plancha's
Barbeque & plancha's
 »
 
 
 
 
 

De winter op tafel
De winter op tafel
92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari e... »
 
 
 
 
 

Vive la France! Das Kochbuch
Vive la France! Das Kochbuch
299 Rezepte aus dem Schlemmerparadies »
 
 
 
 
 

Terrine
Terrine
Terrine »
 
 
 
 
 

De lente op tafel
De lente op tafel
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
 
 
 
 
 

Stephane Reynaud's 365 Good Reasons To Sit Down To Eat
Stephane Reynaud's 365 Good Reasons To Sit Down To Eat
Stephane Reynauds 365 Good Reasons to Sit Down to Eat »