Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Barbecue en plancha Opnieuw een boek van de koning van de smulpartijen!<br/><br/>Of u nu de voorkeur geeft aan de houtskool-, gas- of elektrische barbecue, of aan de plancha - h... »
De wilde keuken van Stéphane Reynaud 'De wilde keuken van Stéphane Reynaud' is dé kookbijbel van het jagen. In dit boek laat Stéphane Reynaud zien op welke manier hij zelf jaagt op onder ande... »
Gebraad Heerlijke gerechten uit de Franse zondagskeuken
Na het succes van Alles van het varken en Bistro trakteert Stéphane Reynaud ons op gebraad! Tachtig origin... »
A propos bistro Elke culinaire regio in Frankrijk dankt zijn identiteit aan zijn lokale specialiteiten, die stuk voor stuk alle kooktrends hebben doorstaan en nog steeds... »
Hart lever niertjes en de rest Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees. Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als A propos bistro. »
De herfst op tafel 91 goede redenen om aan tafel te gaan!<br/><br/>Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, okt... »
Patés & terrines Groenten-, vis-, vlees-, kaas- en zelfs zoete patés en terrines: dit is een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. »