Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De winter op tafel
De winter op tafel
92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari e... »
 
 
 
 
 

Barbecue en plancha
Barbecue en plancha
Opnieuw een boek van de koning van de smulpartijen!<br/><br/>Of u nu de voorkeur geeft aan de houtskool-, gas- of elektrische barbecue, of aan de plancha - h... »
 
 
 
 
 

Pork and Sons
Pork and Sons
Pork and Sons »
 
 
 
 
 

Terrinen & Pasteten
Terrinen & Pasteten
Die 106 besten Rezepte »
 
 
 
 
 

A propos bistro
A propos bistro
Elke culinaire regio in Frankrijk dankt zijn identiteit aan zijn lokale specialiteiten, die stuk voor stuk alle kooktrends hebben doorstaan en nog steeds dag... »
 
 
 
 
 

De lente op tafel
De lente op tafel
In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
 
 
 
 
 

Innereien
Innereien
Feine Küche mit Leber, Herz und Nieren »
 
 
 
 
 

Hart lever niertjes en de rest
Hart lever niertjes en de rest
Het kookboek voor de liefhebber van hart, maagjes, pens en ander orgaanvlees. Smakelijke recepten van de auteur van bestsellers als A propos bistro. »
 
 
 
 
 

Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch
Das saugute Kochbuch »
 
 
 
 
 

Gebraad
Gebraad
Heerlijke gerechten uit de Franse zondagskeuken

Na het succes van Alles van het varken en Bistro trakteert Stéphane Reynaud ons op gebraad! Tachtig origin... »