Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de liefde
Op de liefde
Vijf jaar geleden overleed Charles, de grote liefde van Carry van der Waterlingen (53). Ze trouwde met hem toen ze 22 was en zwanger bleek van een tweeling; ... »
 
 
 
 
 

Ogenblauw
Ogenblauw
Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Zij merkt s... »
 
 
 
 
 

Op rozen op Vlieland
Op rozen op Vlieland
Leonie Bolhof 52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloos heeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling kr... »
 
 
 
 
 

Poolnacht
Poolnacht
 »
 
 
 
 
 

Happy
Happy
Laura is na haar scheiding weer gelukkig. Haar werk als schoonheidsspecialiste bij mensen aan huis, wil ze graag uitbreiden. Ze heeft geïnvesteerd in een ri... »
 
 
 
 
 

Geluk is iets groots in het klein
Geluk is iets groots in het klein
Eline van Doorniks is in balans sinds ze op Texel woont met haar vriend voor het leven. Haar website voor rustzoekers in de natuur is populair en de spoken ... »
 
 
 
 
 

Het ware geluk
Het ware geluk
Een heerlijke vrouwenroman van topper Roos Verlinden!<br/><br/>Fleur van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaa... »
 
 
 
 
 

En morgen beginnen
En morgen beginnen
Tienke wilde als kind een hotel runnen, maar nu is ze receptioniste in een praktijkgebouw. Ze woont in een prachtige omgeving in een mooi huis met een grote ... »
 
 
 
 
 

Tuinieren met gevoel
Tuinieren met gevoel
 »